Getoonde content is geschikt voor bezoekers jonger dan 24.
U ziet een versie van de website waarop geen aanbieders en promoties getoond worden. Toon aanbieders en promoties
Deze website versie toon aanbieders en promoties. Geen aanbieders en promoties tonen.

Momenten van een live blackjack dealer

Momenten van een live blackjack dealerAls live blackjack dealer kom je in verschillende situaties terecht, sommige leuk, sommige hilarisch en sommige minder leuk. Interessant is het zeker en geen dag is hetzelfde. Lees snel verder voor de ervaringen van verschillende live dealers om erachter te komen of dit een baan voor jou zou zijn.

Anneke, 24 jaar en live dealer in Malta

Veel spelers komen niet alleen om te spelen, maar ook om een praatje te maken. Dit is voor de dealer zelf ook leuk, omdat de tijd natuurlijk veel sneller gaat als het gezelliger is. Sommige spelers rekenen echter te veel op dit moment van interactie. Een speler vertelde me een keer dat hij alleen aan deze tafel met vrouwen durfde te spreken. Toen ik hem vroeg waarom zei hij dat ze in het echte leven niet antwoorden als hij met ze praat. Dit zorgde wel voor medeleven van mijn kant, maar ik wist niet goed hoe ik hem hiermee kon helpen, anders dan hem advies te geven.

Madelief, 22 jaar en live dealer in Riga, Letland

Ik had een keer een speler die zei dat hij graag risico´s nam. Gedurende een paar rondes ging hij hierover door en op een gegeven moment was er behalve hij nog maar één andere speler over. Toen vertelde hij me dat hij op de volgende ronde 75 duizend euro had ingezet. Je kunt je wel voorstellen dat ik toen wat druk voelde. Met trillende handen pakte ik de kaarten en draaide ik ze om. Gelukkig won hij en hij verliet de tafel meteen om van zijn winsten te genieten.

Ron, 25 jaar en live dealer in Malta

Op een dag zat ik aan een tafel waarop twee spelers in het Grieks tegen elkaar aan het chatten waren. Ik begreep ze niet, maar probeerde toch een gesprek met ze aan te gaan door ze opmerkingen te geven over hun kaarten. Dit mocht niet baten en ze bleven in het Grieks chatten. Op een gegeven moment schakelden ze over naar het Engels maar niet op een leuke manier. Ze begonnen te klagen over hoeveel geld ze verloren hadden en bedreigden mij, zeiden dat ik ze moest laten winnen. Ik heb direct de pitboss gebeld en ze laten blokkeren van het spel.

Natuurlijk zijn er meer leuke momenten dan enge momenten en de spelers kunnen je natuurlijk niet echt iets aandoen. Je woont in een ander land en ze krijgen absoluut geen persoonlijke gegevens van je. Daarnaast zorgt de studio ervoor dat je goed beveiligd bent. Er kleven dus zeker meer voordelen dan nadelen aan het leven als live dealer.