Live Blackjack Spelregels

Hoe win je bij Live Blackjack?

Live Blackjack werkt hetzelfde als het originele Blackjack spel. Wanneer je Blackjack speelt kun je op twee manieren winnen. Allereerst win je meteen wanneer je bij de eerste twee kaarten die je gedeeld krijgt een Blackjack maakt. Dit is als je 21 punten hebt. Omdat je deze hand moet maken met de eerste twee kaarten die je krijgt, bestaat deze hand altijd uit een Aas en een plaatje of een Aas en een tien.

Maar ook al heb je niet meteen Blackjack, dan kun je nog steeds winnen. Je moet er dan voor zorgen dat je dichter bij 21 komt met je totale puntenaantal dan de dealer, zonder dan je de 21 punten overschrijdt.

Kaartwaarde in Blackjack

Bij Blackjack maken de kleuren en symbolen van de kaarten geen verschil in de waarde. Alleen het nummer of het plaatje bepalen de waarde. De kaarten verdeel je dus alleen in nummers of plaatjes. De Aas heeft een variabele waarde.

  • Live Blackjack spelregels De nummers, van 2 tot 10 zijn elk hun nummer in punten waard.
  • De plaatjes, Boer, Vrouw of Koning, zijn elke tien punten waard.
  • De Aas is 1 of 11 punten waard, je bepaalt zelf de waarde, die op dat moment het beste is voor je hand. De dealer telt de Aas altijd als 11 wanneer deze op een puntentotaal van 17 is uitgekomen.

LIVE BLACKJACK STRATEGIE