Getoonde content is geschikt voor bezoekers jonger dan 24.
U ziet een versie van de website waarop geen aanbieders en promoties getoond worden. Toon aanbieders en promoties
Deze website versie toon aanbieders en promoties. Geen aanbieders en promoties tonen.

Starten met Blackjack

Starten met BlackjackStarten met Blackjack wanneer je er nog nooit van gehoord hebt gaat gepaard met een aantal vragen. Bij welke kaarten zet ik meer in? Wanneer is het best om te passen? Wat voor inzetten zijn aangeraden. Wij gaan de volgende paar minuten proberen al deze vragen voor je op te klaren. Via deze weg hopen wij je te helpen met meer winsten te genereren bij het Blackjack spelen. Wij hebben twee belangrijke onderdelen uitgelicht, mocht je buiten deze twee onderdelen nog meer willen weten kan je ook altijd kijken op blackjack online waar je nog meer info vindt.

Blackjack strategie

De basis is eigenlijk zeer simpel als je erover nadenkt. Mocht je 4 tot en met 11 hebben dan vraag je altijd een kaart. In sommige gevallen wordt het ook aangeraden om te dubbelen, dit hangt er vanaf waar je juist speelt. Er zijn namelijk plaatsen waar je niet kunt of mag dubbelen en dan verandert de strategie. Mocht je 12 verkrijgen dan wordt het al iets ingewikkelder, je gaat moeten kijken wat de dealer heeft. Heeft de dealer een twee, een drie, zeven tot aas dan moet je een kaart vragen. Heeft de dealer een vier, vijf of zes dan zul je moeten stoppen. Bij dertien tot en met zestien zul je moeten stoppen wanneer de dealer een twee tot en met zes heeft open liggen. Mocht je zeventien of hoger hebben dan wordt het altijd aangeraden om te stoppen.

De inzet

backjack 2016Het is moeilijk uit te leggen wat de beste inzet is. Iedereen heeft namelijk verschillende financiele situaties. Wat wij wel een goede strategie vinden om van start te gaan is de Martingale strategie. Dit houd in dat je tweede inzet het dubbele wordt van je eerste inzet enzovoort totdat je wint. Het grootste minpunt aan deze strategie is dat wanneer je langere tijd verliest de inzetten wel erg hoog kunnen worden. Als je met een enkele euro van start gaat zit je namelijk na 6 verliezen al te spelen met 32 Euro en hebt je een totaal ingezet van 63 Euro wat relatief hoog is om een enkele euro te winnen, doch vinden wij dit de beste tactiek.